matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
xxx:
zapisz w postaci jednego logarytmu
1
3log3 +
log7 = ...
2
1 mar 18:41
===:
=log27
√
7
1 mar 18:45
xxx:
mógłbyś to rozpisać?
1 mar 18:49
xxx:
już wiem
dzięki
1 mar 18:50
xxx:
2
log
2
9
a takie coś jak obliczyć ?
1 mar 18:58
5-latek :
a
log
a
b
=b
1 mar 19:21