zadanko wyznacz miejsce zerowe i dziedzine
magda: f(x)2x2+4x2−x−2
f(x)=3x3+4x2−7x
28 gru 13:01
magda: x3−4x+3
−−−−−−−−−−−
(x−1)(x2+x+1)
28 gru 13:05
magda: f(x)=√Ix+1I+2−√−x+10
28 gru 13:06
magda: f(x)=√x3−x2−x+1
28 gru 13:06
magda: f(x)=√x2−3
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
x2+3x−4
28 gru 13:07
magda: f(x)=√2x2+x−3
−−−−−−−−−−−−−−−−−−
Ix−2I−4
28 gru 13:07
magda: 2x3−8x2+5x−20
−−−−−−−−−−−−−−−−−
√2−Ix+6I
28 gru 13:08
magda: f(x)= x3−1
−−−−−−−−−−−−−−−
√x3+1
28 gru 13:09
magda:
28 gru 13:19
magda:
28 gru 13:26
jo: Ale namieszałaś... zrób z tym porządek, wypunktuj...
28 gru 13:38
magda: za bardzo nei mam czasu bo mam miec to za 40 min
28 gru 13:42
magda: i narazie probuje robic
28 gru 13:42
magda: 2 pierwsze mam
28 gru 13:52