matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pole prostokątu ograniczone asymptotami
Igor:
−3
y= 2+
x+5
7
y=−4+
x−1
(−5,2) (1,−4) |−5−1|*|2−−4|=6*6=36
28 lut 23:42
Igor:
podbijam
29 lut 00:07
Eta:
P(ABCD)=6
2
=36 [j
2
]
29 lut 00:48