matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
m:
krote z rownan opisuje prost aprostopadla do osi ox? a)x−y=0 b)y=128−x c)x=−46 d)y=0 czy to bedzie odp c
?
27 gru 19:35
Megi:
tak odp c) bo proste prostopadłe do osi OX mają równania ogólne : x = a
27 gru 19:42
m:
ok dzieki
27 gru 19:43