matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
help:
4
x
=9
28 lut 12:29
olekturbo:
log
4
9
28 lut 12:30
Eta:
x=log
4
9= log
2
3
28 lut 12:30
help:
chcialam obliczyc logarytm taki na liczbe zwykła, a nie liczbe na logarytm
28 lut 12:34
olekturbo:
1,58
28 lut 12:35