Wspolczynniki
Asdff: Wyznacz wzór w postaci ogólnej i kanoniczne.
F (x) = ax
2 + bx + c
| | 1 | |
W postaci iloczynowej : f (x)= a (x+4)(x− |
| ) |
| | 2 | |
a=2
Czyli b+c= 3
I nie wiem co dalej zrobić by wyznaczyć b i c
28 lut 12:08
Tadeusz:
co za bzdury wypisujesz ...
28 lut 12:19
Janek191:
Trzeba wpisywać pełną treść zadania



!
28 lut 13:40
Metis: Nawet trochę mnie to rozbawiło
28 lut 13:45
Tadeusz:
słyszał, że gdzieś dzwonią ... myślał, że do Kościoła ale to tylko telefon ... to tego głuchy
28 lut 13:50
Metis:
28 lut 13:53