matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
m:
trzecia część liczby 9
33
wynosi: a)3
65
b)3
33
c)3
11
d)9
11
27 gru 18:17
Megi:
1
3
*9
33
= 3
−1
*(3
2
)
33
= 3
−1+66
= 3
65
odp: a)
27 gru 18:26
Aron:
odpowiedź B 3
33
27 gru 18:26
m:
dzieki
27 gru 18:56