matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartosc wyrazenia
Po prostu:
Oblicz wartość wyrażenia
4
√
(4−2
√
3
)
2
26 lut 16:03
Mila:
=
√
|4−2
√
3
|
=
√
4−2
√
3
=
√
(1−
√
3
)
2
=|1−
√
3
|=
√
3
−1
26 lut 18:06