matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
m:
liczba 8
log
2
3
wynosi: a)2 b)24 c)9 d)27
27 gru 18:08
Megi:
a
log
a
b
= b 8=2
3
2
3log
2
3
= 2
log
2
3
3
= 3
3
= 27 odp: d)
27 gru 18:11
m:
dziękuję slicznie
27 gru 18:14