log
bartek: oblicz :
log
78 : log
72 = log
72
3 : log
72 = 3log
72 : log
72 = 3
czy to jest poprawny sposób?
jest jakiś inny sposób na taki przykład? jeśli tak, to proszę o napisanie go
25 lut 23:04
Janek191:
Jest dobrze
25 lut 23:10
bartek: Janku, to Ty chodziłeś do ZSP5 (miejscowości nie podaję, ponieważ chcę mieć pewność)

?
25 lut 23:13
Janek191:
A co to za skrót ? Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych ?
25 lut 23:16
bartek : Tak
25 lut 23:20
Janek191:
Ale takich szkół w Polsce jest mnóstwo.
ZSP 5 w Krośnie ?
25 lut 23:23
bartek : Tak, dokładnie

Chodziłes do technikum czy lo?
25 lut 23:28
Janek191:
TE
25 lut 23:29
bartek : Mogłbyś opowiedzieć coś więcej o tej szkole? O poziomie nauczania, przygotowywaniu do matury
itd? Jeśli nie chcesz opisywać tutaj, mogę podać gg, e−maila..
25 lut 23:39