matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
0
wojciech1998:
Rozwiąż równań: a) x
4
− 12 = 0
25 lut 17:25
Mila:
W zbiorze R, czy zespolone ?
25 lut 17:46
wojciech1998:
w zbiorze R
25 lut 17:51
Eta:
x
4
= 12 x =
4
√
12
∨ x = −
4
√
12
25 lut 17:52