matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
gość:
(
√
10
)
2−log 4
24 lut 21:20
Janek191:
10
10
... = (10
0,5
)
2 − log 4
= 10
1 − 0,5log4
=10*10
− log 2
=
=
10
log 2
2
= 5
24 lut 21:35
Mila:
(
√
10
)
2
=
(
√
10
)
log4
10
10
10
=
=
=
10
1
2
log4
10
log2
2
24 lut 21:36