matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
udowodnij
koteł:
Udowodnij, ze suma odwrotności dowolnych dwóch wysokości w trójkącie musi być większa niż odwrotność trzeciej wysokości.
23 lut 12:26
koteł:
Proszę o pomoc.
23 lut 12:42
+-:
Wyjdź z tego:
ah
a
h
b
ch
c
P=
=
=
2
2
2
23 lut 14:40