| −1 | ||||||||||||
do zbioru wartosci funkcji f(x) = | nie nalezy liczba | ||||||||||||
4x+8 | 6 |
−1 | ||
f(x)= | ||
6 |
2 | ||
tam w liczniku jest 4− | x | |
3 |
2 | −1 | |||
4− | x=( | )(4x+8) | ||
3 | 6 |
2 | −4x−8 | |||
4− | x= | |||
3 | 6 |
2 | −4x−8 | |||
− | x= | −4 | ||
3 | 6 |
2 | −4x−8 | 24 | ||||
− | x= | − | ||||
3 | 6 | 6 |
2 | −4x−32 | |||
− | x= | |||
3 | 6 |
2 | 4x+32 | ||
x= | |||
3 | 6 |
4x+32 | ||
x= | ||
4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |