matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
plis i prosze o wytlumaczenie
nina:
wiedzac ze log
1
3
x=−4 oblicz log
1
3
3
√
3
x
2
21 lut 23:48
Eta:
1
..= log
1/3
3+log
1/3
√
3
+log
1/3
x
2
= −1−
+2log
1/3
x= −1,5+2*(−4)=....
2
22 lut 00:07