matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dodawanie logarytmów o różnych podstawach
ciemny:
oblicz: log
4
9 + log
2
6 Zacząłem tak. Co dalej? log
2
9 / log
2
4 + log
2
6 * log
2
4 / log
2
4 =
21 lut 21:06
Eta:
log
4
9=log
2
3 , log
2
6= log
2
2+log
2
3= 1+log
2
3 log
4
9+log
2
6= ........
21 lut 21:08