matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
RÓŻNICZKA
stivi łonda:
Korzystając z pojęcia różniczki jednej zmiennej znaleźć wartość wyrażenia
√
1,1
f0= 1 przyrost = 0,1 fx 1/2
√
1
1/2 * 1/10 + 20/20 = 21/20 Dobrze?
21 lut 12:58
Jerzy:
Dobrze
21 lut 13:01
stivi łonda:
Dzięki
21 lut 13:28