matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
tomek:
3
x
=
3
√
12
20 lut 22:51
yyhy:
log
3
() stronami
20 lut 22:54
tomek:
czyli jak?
20 lut 22:56
yyhy:
w zasadzie to juz odpowiedz
20 lut 23:01
5-latek:
log
3
3
x
= log
3
3
√
12
xlog
3
3= log
3
3
√
12
x=log
3
3
√
12
licz dalej
20 lut 23:02