matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory
mechanik:
Zredukować układ wektorów do momentu, wypadkowej i do możliwie najprostszej postaci a= −3,−3 b= −5,−4 c= −7,4
20 lut 22:39
mechanik:
nikt nie ma pomysłu ?
21 lut 00:36
jc:
A czy ktoś to w ogóle rozumie?
21 lut 00:42