matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prawa de morgana dowod
Logik:
udowodnić prawa de morgana dla zbiorów (A∪B)' (A∩B)'
20 lut 17:45
5-latek:
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwitlvKC7obLAhVMOhQKHSttA-wQFggrMAI&url=http%3A%2F%2Fwww.medianauka.pl%2FI_prawo_de_Morgana&usg=AFQjCNH6moe7LE2heeHLbIOVhR-3d-Dw4w
Czy tak trudno znaleźć ?
20 lut 18:27
Janek191:
Miało być − dla zbiorów
20 lut 18:28
5-latek:
Witaj
Janek191
W takim razie niech poszuka .
20 lut 18:30