`
asd: http://imgur.com/jwCRn95
Proszę o sprawdzenie i pomoc
W pod punkcie a) powinno być, że istnieje funkcja uwikłana zmiennej y φ(−3)=4
Dalej nie wiem co będzie φ'()=...
Tak samo z punktem b, ma ktoś pomysł ?
19 lut 15:53
19 lut 15:57
asd: Jak nie prowadzi, jak prowadzi
19 lut 15:58
asd: Jeśli mówisz o tym momencie, to tak masz racje, pewnie znajomy ?
19 lut 15:59
Metis: W tym przypadku wystarczy tylko spostrzegawczość
19 lut 16:04
asd: Niby, wystarczy imię i nazwisko a Google wszystko Ci powie..
19 lut 16:07
asd: Hmm ma ktoś pomysł jak będzie wyglądało φ'()=.. ?
19 lut 16:23