matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica
Karolcia:
oblicz granicę (n dąży do nieskończoności) Lim=
√
9n
2
+2n
−
√
9n
2
+2
=
√
n
2
(9+
2
n
)
−
√
n
2
(2+
2
n
2
)
19 lut 11:56
Karolcia:
aha to nie odpowiedz
19 lut 12:05
ICSP:
a
2
− b
2
a−b =
a + b
19 lut 12:11