matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ktoś pomoże dobrze mi to przekształcić ile = h??
Asia:):
Hejo, Ktoś pomoże dobrze mi to przekształcić ile = h
kurczę, coś mi nie wychodzi
a
2
√
3
* h = 2
4
18 lut 23:43
Asia:):
chwilowe zaćmienie, sory, rozwiązane
18 lut 23:45