matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
bożena:
rozwiąż równanie x
√
2
−3=x−1
22 gru 16:09
BiebrzaFun :
x√2−x=2 x(
√
2
−1)=2 /:(
√
2
−1)
2
√
2
+1
x=
*
=2
√
2
+2
√
2
−1
√
2
+1
22 gru 16:42