matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż x
xczarnax:
log2
x
=5
18 lut 15:28
Jerzy:
5
x =
log2
18 lut 15:30
xczarnax:
wynik to x= log
2
5
18 lut 15:33
===:
... i co na to
Jerzy
?
18 lut 15:38
Jerzy:
Podana odpowiedź spełnia , ale równanie: 2
x
= 5
18 lut 16:51