logarytmy
Kasiaszek: jak rozwiązać coś takiego?
4−1 + log23
17 lut 23:58
Qulka: kalkulatorem
18 lut 00:00
Kasiaszek: wow.. chodzi, o to, że bez kalkulatora
18 lut 00:03
Qulka: 1/4+log23
18 lut 00:08
Qulka: oraz także = log234√2
18 lut 00:09
Qulka: znalazłam

chyba miało być 4
−1+log23 =1/4 • 9 = 9/4
18 lut 00:40
Kasiaszek: aaa tak, teraz to mi gra

dzięki bardzo!
18 lut 00:48
jakubs: Następnym razem pisz porządnie treść zadania, nikt tutaj nie jest wróżbitą ...
18 lut 00:50
Kasiaszek: ja też tak spisałam z kartki, którą dała nauczycielka, pisane ręcznie, dlatego źle napisałam
tutaj

ale Qulka znalazła właśnie o to, o co mi chodziło...
18 lut 00:52