wartość liczbowa wyrażenia
madax: oblicz wartość liczbowa wyrażenia dla x= −2
21 gru 21:25
Li :

21 gru 21:29
21 gru 21:31
R.W.16l: lol, doobra, zrobię to, bo mi się nudzi
| 5*(−2)+5 | | 0 | |
| = |
| = 0  |
| (−2)2+4 | | 8 | |
22 gru 12:43
Edek: R.W.16l banały... szczególnie dla ciebie
22 gru 13:40
_emDżi_: Też bym chciała takie porobić

22 gru 13:55
R.W.16l: Aaa dziękuję
Edek
emDżi, to śmiało − zrób to też, będziesz miała jedno z głowy
22 gru 14:07
Eta:
Do
R.W.16 
co też wymyśliłeś



? ....jakie zero

Chyba to przez ten "banał" ... albo przez "nudy"

odp:
− 58
23 gru 00:16
Godzio: nie ma to jak zrobic sobie samodestrukcje
23 gru 00:31
R.W.16l: shiii, nic nikt nie widział.. jasne?
23 gru 11:59