:/
Kama: Jaki będzie wynik ?
6:2(1+2) =
17 lut 09:45
alina bond: 9
17 lut 09:48
alina bond: 1) 1+2=3
2) 6:2=3
3) 3*3=9
17 lut 09:49
Kama: dzięki
17 lut 09:49
Krzysiek: 1
17 lut 10:33
Janek191:
@Krzysiek :
6 : [ 2*( 1 + 2)] = 1
17 lut 11:48
17 lut 12:09
Janek191:
Dlatego właśnie ma być
6 : 2*(1 + 2) = 6 : 2 * 3 = 3*3 = 9 , a nie tak jak napisał Krzysiek.
17 lut 12:20
Qulka: ale o dziwo wolfram też podaje 1
17 lut 12:23
Janek191:
Czyli wolfram też jest omylny
17 lut 12:42
freeszpak: 8327457
17 lut 16:30