matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
pawlo392:
Czy ktoś ma pomysł jak tu zamienić podstawy, aby wyznaczyć wartość funkcji f(x)=log
5
7/log
x
7
16 lut 23:26
yyhy:
1
=
*log
7
x=log
5
x
log
7
5
16 lut 23:29
yyhy:
czyli f(x)=log
5
x
16 lut 23:31