matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz sinus i cosinus
janusz:
Oblicz sin (α+β) i cos(α+β), jeśli: sinα=
√
2
2
cosβ=
1
2
i α należy (
π
2
;π) , β należy (0;
π
2
)
16 lut 20:40
janusz:
pomoże ktos?
16 lut 20:53
Benny:
√
2
sinα=
2
3
α=
π
4
π
β=
3
16 lut 20:54
Eta:
16 lut 20:55
Benny:
16 lut 21:25