matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
pomoc:
2
1
2
(1
)
−9
: (8
)
−4
* (5
)
−2
=
3
3
5
16 lut 20:27
Eta:
3
9
5
8
5
2
5
... =
*
*
= ........=
5
9
3
4
3
6
3
16 lut 20:35
5-latek:
5
25
27
(
)
−9
:(
)
−4
*
)
−2
3
3
5
3
3
27
(
)
9
*(
)
4
*(
)
2
=
5
25
5
3
9
*3
4
*3
6
= dalej Ty
5
9
*5
8
*5
2
27=3
3
25=5
2
16 lut 20:35
5-latek:
Dobry wieczor
16 lut 20:36