matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
mala mi :
rozwiaż rownanie ; a) 5 kwadrat x−1=125 b)3x+2=27x( u góry)+4 c)7 3x( u góry)+5=49 d)2x−3( u góry x−3)=8x+1(x plus 1 u góry)
16 lut 13:52
kochanus_niepospolitus:
do zapisu stosuj:
https://matematykaszkolna.pl/forum/przyklady9.html
16 lut 13:53
mala mi :
o to chodzi ze jakos mi to nie wchodzi
16 lut 13:57