matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
bartek:
log
14
(5
2
*2)
= ...
log
14
14 *log
14
2
jak to dalej rozpisać?
16 lut 12:45
Qulka:
2log
2
5 +1
16 lut 12:55
bartek:
a mogłabyś to rozpisać?
16 lut 13:01
bartek:
16 lut 14:16
Jerzy:
log
14
25
=
+ 1 = log
2
25 + 1 = 2log
2
5 + 1
log
14
2
16 lut 14:22