Prosze o pomoc
Agacior: Liczby 2 i 4 są miejscami zerowymi funkcji kwadratowej o wzorze postaci f(x)=x2+bx+16. Napisz
jej wzor.
14 lut 16:16
Mee:
A czym jest miejsce zerowe?
14 lut 16:17
===:
... nie żartuj sobie ... chyba wrzucasz tu wszystko po kolei ...
ile jeszcze podobnych banałów ?
14 lut 16:17
Agacior: Jeszcze kilka
14 lut 16:21
janek191:
f(2) = 0
Oblicz b
14 lut 16:27
ICSP: zadanie jest źle przepisane.
14 lut 17:00
Anna: f(x)=(x−2)(x− 4) f(x)=x2−6x+8 f(x)=ax2+ bx+c a=1, b= −6, c=8
15 lut 15:52