matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
daniel:
jakie podstawienie powinno tu być? t = 4
x
+4?
2
x
∫
dx
4
x
+4
14 lut 14:11
Janek191:
4
x
= (2
x
)
2
14 lut 14:12
Jerzy:
2
x
= t
14 lut 14:12
daniel:
no tak
dzieki
14 lut 14:13
ICSP:
t = 2
x − 1
.
14 lut 14:14