matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asymptota ukośna
kuba:
asymptota ukośna y= 4x
2
/|x|+1 odpowiedź: 4x−4 jak to zrobić ? wychodzi mi a =4 ale b=0
13 lut 17:13
jakubs:
Pokaż jak liczysz
13 lut 17:50
jakubs:
I zapisz funkcję poprawnie korzystając z U {} {} <− bez spacji
13 lut 17:52