matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
Gosia:
3
√
3
*
6
√
3
= ?;>
21 gru 00:36
Godzio:
3
√
3
=3
1/3
6
√
3
=3
1/6
3
1/3
*3
1/6
= 3
1/3+1/6
=3
2/6+1/6
= 3
3/6
= 3
1/2
=
√
3
21 gru 00:38
ANNA:
= 3
1
3
* 3
1
6
= 3
1
3
+
1
6
= 3
1
2
=
√
3
21 gru 00:43
ANNA:
21 gru 00:43