matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wartość x
ania:
1
log
3
x = log
3
0,8 − log
2
3
5
13 lut 00:34
Bogdan:
4
16
log
3
5
log
3
x = log
3
−
5
log
3
2
13 lut 01:11
ania:
i co dalej ?
13 lut 23:15
Qulka:
x=0,126604
13 lut 23:42