matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
n
xxx:
Jezeli n jest liczba calkowita dodatnia, to wyrazenie
√
4n
−
√
n
jest rowne A
√
n
B
√
2n
C
√
3n
D 2
12 lut 20:55
yyhy:
√
4
√
n
−
√
n
=2
√
n
−
√
n
=
√
n
12 lut 20:56
Janek191:
√
4n
−
√
n
= 2
√
n
−
√
n
=
√
n
12 lut 20:56