11 lut 21:14
Qulka: bo drugi wzór to prosta i masz jednoznaczny wynik
pierwszy wzór to okrąg i dla x=2 masz wynik na górze i na dole, ale jak widać tylko ten na
górze przecina się z prostą
11 lut 21:24
pies: ale nie bo jak podstawie do wzoru to wychodzi wlasnie y=−3 i chyba y=−5 a odp to y=3 wiec czemu
nie dziala
11 lut 21:27
Qulka: 32+(y+1)2=25
(y+1)2=16
y+1=4 lub −4
y=3 lub y=−5
11 lut 21:34
pies: a tak wszyslo mi teraz liczylem 2 razy i mi nie wyszlo przepraszam
11 lut 21:38
Qulka:
11 lut 21:39
pies: to nie jest smieszne ...

zdaje rozszerzzenie a ....sie myle
11 lut 21:41
pies: dziekuje
11 lut 21:43
Qulka: dlatego masz obrazki.. wtedy widać że coś jest nie tak ..gdy punkt nad osią jest na minusie
11 lut 21:44
pies: jestem gllupi
11 lut 21:46
Qulka: nie..po prostu trzeba nauczyć się kontrolować..nikt nie jest nieomylny
11 lut 21:47
pies: mam tylko 2 miesiace na to

szkoda
11 lut 21:49
Qulka: szmat czasu
11 lut 21:52
pies: no nie niestety za malo ....eeee dobranocka ...dziekowac
11 lut 21:54