Narysuj wykres funkcji
Migotka: | | |x−2| | |
Narysuj wykres funkcji f(x)= |
| jak moge narysowac taka funkcje z wartoscia |
| | x | |
bezwzgledna?
10 lut 23:12
5-latek: Dla x≥2 |x−2|= x−2
dla x<2 |x−2|= −(x−2)= −x+2= 2−x
10 lut 23:14
===:
10 lut 23:15
5-latek: Pomigotała oczami i poszła spać
10 lut 23:25
Migotka: Dziękuję za pomoc! Juz wiem co robilam zle
10 lut 23:25
Mila:
Młode oczka ładnie migotają. My też chyba pójdziemy?
Pozdrawiam
10 lut 23:26
5-latek: Dobry wieczor
Milu 
Pozdrawiam również .
10 lut 23:27