log
omg: no to kto jest taki mądry ?
( √10) i w wykladniku na górze 2 − log 4
10 lut 13:58
omg: cięższe zadanie i już tu ktoś nie jest taki mądry
10 lut 14:00
Jerzy:
Zadanie banalne
10 lut 14:03
Jerzy:
= 5
10 lut 14:04
omg: podaj wynik a sprawdzę czy wiesz co mówisz haha
10 lut 14:04
omg: żle żle żle żle ! każdy łapie się na tym błędzie u mnie na wykładach
10 lut 14:05
Janek191:
(
√10)
2 − log 4 = 10* (10
12)
−log 4 = 10*10
−0,5 log 4 =
| | 1 | |
= 10*10 log 4−0,5 = 10* |
| = 5 |
| | 2 | |
10 lut 14:06
Jerzy:
Janek...nie dyskutuj z bezczelną g.....ą, szkoda czasu
10 lut 14:09