matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz calke
calki:
e
u
{−2/x}
x
2
10 lut 13:27
Jerzy:
1
Podstaw:
= t
x
10 lut 13:31
Jerzy:
2
Lepiej −
= t
x
10 lut 13:36
calki:
2
dx = dt
x
2
10 lut 13:43
Jerzy:
Tak
10 lut 13:46