matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
e^x
Enigma:
e
x
= 0
9 lut 23:40
Janek191:
Sprzeczne, bo e
x
> 0
9 lut 23:41
cos tan:
e to liczba dodatnia wiec sprzeczne
9 lut 23:46
Madz:
x=1
10 lut 00:38
Eta:
Ejj
Madz
dla x=1 e
1
=e ≠0
10 lut 01:07