9 lut 09:43
Jerzy:
1) = e10
9 lut 10:00
Jerzy:
3) dwa razy reguła H .... = + ∞
9 lut 10:02
Jerzy:
4) f'(x) = ex(x3 + 2x − 3) ... i badaj znak pochodnej
5) podstawienie: sinx = t
9 lut 10:05
kochanus_niepospolitus:
Jerzy −−− czemu pomagasz mu oszukiwać na egzaminie/kole/zaliczeniu ?
9 lut 10:08
Jerzy:
Chyba nie
9 lut 10:12
kochanus_niepospolitus:
Swoją drogą, mam nadzieję, że to jest poprawkowy egzamin na jakimś 'pierdu pierdu' kierunku, bo
zadanka są na poziomie (trudności) co najwyżej gimnazjum (przy założeniu, że gimbaza miałaby
odpowiednią wiedzę wyłożona wcześniej).
Jedyne zadanie, które może sprawić 'trudność' to ... brak takiego
9 lut 10:16