matematykaszkolna.pl
płace za zadania glesss: Płace za zadania kto się zna algebrze typu wektory, macierze, zespolone, jakieś tam indukcje matematyczne. Proste zadania 2 lub 3 i ma jutro czas od 10 jakąś godzinke. Dogadamy się pisac na gg 3993571
8 lut 23:16
5-latek: Chyba masz bogatych rodzicow Pogadaj z nimi może CI kupia od razu dyplom Po co się będziesz uczyl
8 lut 23:26
Janek191: Popieram 5 − latka. emotka
9 lut 07:44
5-latek: Witaj Janek191 emotka Jeśli możesz to spojrz na mój ostatni post i wytłumacz .
9 lut 07:52
PW: Chłopaki, ale jakie życie jest proste ... Szkoda, nie umiem rozwiązywać zadań "na czas", jakieś tam indukcje zajmują mi więcej niż godzinkę. I w tym momencie przypomina mi się anegdota opowiadana przez mojego ojca. Był przed wojną (za darmo mówię, że wojna trwała od 1939 do 1945 roku) sekretarzem gminy. Odmówił pewnemu petentowi wystawienia "lewego" zaświadczenia, mniejsza o to w jakiej sprawie. Usłyszał: − Dlaczegoś biedny? Boś głupi. A dlaczegoś głupi? Boś biedny. Nie bardzo rozumiałem jako dziecko w czym rzecz, i tak kontynuuję rodzinną tradycję. Czasem pomagam za darmo. Ojciec nie trafił ciężkim żeliwnym dziurkaczem w tego petenta.
9 lut 14:06