matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mogę prosić rozwiązanie krok po kroku ?
Monika :
(4x+6)dx
∫
x
2
+4x+13
8 lut 18:28
Monika :
znajdzie się mądry człowiek ?
8 lut 18:35
ICSP:
(x
2
+ 4x + 13)' = 2x + 4
4x + 6
4x + 8
1
∫
dx = ∫
dx − 2∫
dx = ...
x
2
+ 4x + 13
x
2
+ 4x + 13
x
2
+ 4x + 13
8 lut 18:41