pies
pies: f(n)=(n+2)/n jak sie rysuje taki wykres na co sie zwraca uwge itd.prosze o pomoc
8 lut 17:37
8 lut 17:44
pies: przepraszam ale jak moze zauwazyles tam jest parametr a nie liczby
8 lut 17:55
ICSP: Jaki parametr ?
Masz funkcję zmiennej n.
8 lut 17:57
pies: no to powiedz jak

bo to mocnoniepomocne
8 lut 18:03
ICSP: | | 2 | |
Czyli przesuwasz wykres funkcji g(n) = |
| o wektor [0 , 1] |
| | n | |
8 lut 18:09
pies: ale wiesz co tu jest n+2 / n
8 lut 18:19
ICSP: | | n + 2 | | n | | 2 | | 2 | |
f(n) = |
| = |
| + |
| = 1 + |
| |
| | n | | n | | n | | n | |
...
8 lut 18:20
pies: ale to trudne dziekuje
8 lut 18:21