Obliczyc delte oraz x1, x2 oraz y1, y2
Kamil: x2+x+1=0
Delta wyliczam ale nie wiem jak potem wyliczyc x1 i x2 oraz y1 i y2 nie moge odnalezc wzoru.
7 lut 19:54
5-latek: Oj student
Masz liczyc po x a chcesz po y ?
7 lut 20:00
kyrtap: o Boże
7 lut 20:04
7 lut 20:04
kyrtap: ogólnie to
x2 + x + 1 = 0
3x = −1 /:3
7 lut 20:05
kyrtap: 5 − latku a gdzie ty tam równanie kwadratowe widzisz ?
7 lut 20:06
5-latek: Czesc
kyrtap 
Nie załamuj się
7 lut 20:06
5-latek: Już przestałem zwracać na to uwagę bo wiem ze tak pisza
LIczy delte ......
7 lut 20:07
Kamil: bez komentarza bo nie warto
7 lut 20:19
Kamil: a sorry faktycznie mogliscie tego nie miec

dopiero zauwazylem co to za strona
7 lut 20:23
PW: Faktycznie, nie mieliśmy tego. Nie właź na taką kiepską stronę.
7 lut 20:59