| 1 | ||
cosφ = | ||
| 2 |
| √3 | ||
sinφ = − | ||
| 2 |
| π | 7 | |||
φ = 2π − α0 = 2π − | = | π | ||
| 3 | 4 |
| 7 | 7 | |||
219( cos(19* | π) + isin(19* | π) ) = | ||
| 4 | 4 |
| 1 | 1 | |||
219( cos(33 | π) + isin(33 | π) ) = | ||
| 4 | 4 |
| 5 | 5 | |||
219( cos(32π+ | π) + isin(32π+ | π) ) = | ||
| 4 | 4 |
| π | π | |||
219( cos(π + | ) + isin(π + | ) ) = | ||
| 4 | 4 |
| π | π | |||
219( −cos | − isin | ) = | ||
| 4 | 4 |
| √2 | √2 | |||
219( − | − | i ) = | ||
| 2 | 2 |
| π | 5π | |||
φ=2π− | = | |||
| 3 | 3 |
| 95π | 95π | |||
219*(cos | +i sin | )= | ||
| 3 | 3 |
| 5π | 5π | |||
=219*(cos (30π+ | )+i *sin(30π+ | ))= | ||
| 3 | 3 |
| 1 | √3 | |||
=219*( | −i* | )= | ||
| 2 | 2 |